Foto’s Sauerland, De Kompanie en Zonnestraal staan online

Rondje achtertuinen Luik

Wegens de slechte weersomstandigheden wordt de rit naar de tuinen van Luik verplaatst naar een later datum dat nog bekend wordt gemaakt.

Foto’s Herftsrit 2017 staan online

3de Editie Zonnestraal – 2017 + foto’s

BEDANKT aan iedereen die dit jaar heeft meegeholpen (voorbereiding, organisatie en de dag zelf) en een speciale bedanking aan THE WINGMEN ANTWERP!!! BEDANKT voor de vlotte samenwerking, het uitstippelen en begeleiden van een geslaagde rit, de héérlijke hamburgers, de aangename sfeer en jullie inzet en hulp de dag zelf!

Trouwens,  alleen de tombola heeft al een opbrengst van iets meer dan 1000€ opgeleverd.

3de Editie Luc Schrauwen Memorial + Foto’ staan online

Op zondag 21 mei, scheen de zon boven Brasschaat. We mochten weer enkele honderden fietsers en wandelaars, jong en minder jong, verwelkomen en weer uitwuiven op hun wandel of fietstocht. Daarna was het op en top genieten op het terras.

De Luc Schrauwen Memorial ligt ondertussen al even achter ons. Alles is opgeruimd, de inkomsten zijn geteld en de laatste verloren fietsers zijn binnen. Ondertussen weten we dat we opnieuw het mooie bedrag van 40.000 € hebben kunnen inzamelen.

 

Dit alles was uiteraard niet mogelijk geweest zonder de hulp van vele vrijwilligers. Daarom willen we jou nog eens extra hard bedanken voor je hulp tijdens de memorial.